Hoe pas ik de grafische onderdeelselectie aan naar de HTML5-versie

Sinds zondag 4 november 2018 is er een nieuwe HTML5-versie van de grafische onderdeelselectie beschikbaar. De nieuwe HTML5-versie is per direct op ieder account beschikbaar. Maar hoe activeert u deze versie eigenlijk?

Ten opzichte van de Flash-versie is de HTML5- versie sneller, beter en moderner. En wat vooral fijn is voor gebruikers is dat de HTML5-versie beter in alle browsers werkt én op meer verschillende  soorten devices werkt zoals bijvoorbeeld tablets.

HTML5 activeren

De HTML5-versie kunt u activeren in de instellingen en de instellingen kunt u op twee manieren bereiken:

• Algemene instellingenmenu
  • Verkorte instellingenmenu in de grafische onderdeelselectie

Algemene instellingenmenu

In het algemene instellingenmenu kunt u alle instellingsmogelijkheden van SilverDAT calculate terugvinden. Dus ook de instelling om de HTML5-versie te activeren:

Verkorte instellingenmenu in de grafische onderdeelselectie

In het verkorte instellingenmenu kunt u enkel de instellingsmogelijkheden van SilverDAT calculate terugvinden die betrekking hebben op de grafische onderdeelselectie. Ook hier is de instelling om de HTML5-versie te activeren beschikbaar: